Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla

Fas mutfağının en özel tanımlarından biri olan “Pastilla,” adeta lezzet dolu bir kıssa anlatıyor. Hamur işine meraklı olanların ilgisini çeken bu yemek, çıtır çıtır hamur katmanları ortasında tavuk ya da güvercin eti, badem ve tarçın üzere farklı tatları bir ortaya getirir.

Pastilla, tatlı ve tuzlunun kusursuz ahengiyle Fas’ın varlıklı mutfak kültürünü sofralarınıza taşır. Klâsik olarak bayram sofralarında ve özel günlerde servis edilen Pastilla, hem görünümüyle hem de eşsiz tadıyla göz doldurur.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aziz Yıldırım’ın şirketi DEARSAN ile ASELSAN arasında dev anlaşma
Tesla’nın insansı robotuna dev rakip: Xpeng Iron
Tane tane pilav sırrı: Pirinç ıslatılmalı mı, ıslatılmamalı mı?
Google, Pixel Tablet 2’nin üretkenlik özelliklerini güçlendiriyor
Tadı, kokusu ve rengiyle en iyi zeytinyağı nasıl anlaşılır?
Xiaomi yapay zeka destekli akıllı gözlüklerini piyasaya sürmeyi planlıyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |