Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla

Fas mutfağının en özel tanımlarından biri olan “Pastilla,” adeta lezzet dolu bir kıssa anlatıyor. Hamur işine meraklı olanların ilgisini çeken bu yemek, çıtır çıtır hamur katmanları ortasında tavuk ya da güvercin eti, badem ve tarçın üzere farklı tatları bir ortaya getirir.

Pastilla, tatlı ve tuzlunun kusursuz ahengiyle Fas’ın varlıklı mutfak kültürünü sofralarınıza taşır. Klâsik olarak bayram sofralarında ve özel günlerde servis edilen Pastilla, hem görünümüyle hem de eşsiz tadıyla göz doldurur.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Wi-Fi 8 ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıktı: Bağlantı kalitesine odaklanacak
Anne baba tartışmaları bebeklerin psikolojisini nasıl etkiliyor?
Portakalın cilde mucizevi etkileri!
Her yudumunda şifa var! Reyhan otu şerbeti
Çin’den sofranıza: Acı sos tarifi
Hayatınızı değiştirmenin zamanı geldi! Kaliteli yaşam için bu 5 altın kuralı günlük yaşamınıza entegre edin!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |