Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anne sütü ve bağışıklık sistemi: Bebeğinizi hastalıklardan nasıl korur?
ŞOK marketler Android projeksiyon cihazı ve 3D yazıcı satıyor
ABD, nükleer enerji kapasitesini 3 katına çıkaracağını açıkladı
Doğru kaş şekillendirme teknikleri ile yüzünüze uygun kaş modelini bulun
Çiçeklerinizi uzun süre taze tutmanın 5 pratik yolu
YouTube, mobilde videolar arasında kaydırarak geçiş özelliğini test ediyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |