Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baykar’ın satın aldığı Piaggio Aerospace şirketinin hikayesi
Oruç tutarken enerjik kalınır mı?
sahibinden.com’da üst düzey atama: Sanem Çetmin, sahibinden.com Kurumsal İletişim Direktörü oldu
Samsung Galaxy A36’nın özellikleri ve görüntüsü sızdırıldı
Perşembe gününe en çok yakışan 15 şarkı! Ruh halinize göre seçin!
Hamileyken neden sağa yatılmaz?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |