Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Intel Core Ultra 200S işlemcilerde performans sorunu var ama çözülecek
Evinizdeki Airfryer casusluk yapıyor olabilir
LG, çok amaçlı projektörünü tanıttı
sahibinden.com’da üst düzey atama: Sanem Çetmin, sahibinden.com Kurumsal İletişim Direktörü oldu
Kerimcan Durmaz tahliye edildi!
OLED ekranlı, ince ve hafif MacBook Pro geliyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet