Kahvaltı ve çay saatine yakışır: Acılı ekmek

Acılı ekmek, Anadolu’nun varlıklı mutfağından gelen ve yıllardır kahvaltılardan, akşam yemeklerine kadar sofraları şenlendiren özel bir lezzettir. Meskende imali kolay olan bu nefis ekmek, bilhassa acı sevenler için vazgeçilmez bir alternatif sunar. Fırından çıkar çıkmaz dumanı üstünde, çıtır kabuğu ve yumuşacık içiyle iştah kabartan acılı ekmek, damakta iz bırakan bir tat bırakır. Pekala, bu lezzeti kendi mutfağınızda nasıl yapabilirsiniz? Gelin, adım adım acılı ekmek tanımına bakalım.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Doğal C vitamini kaynağı buymuş! Cildi porselen gibi yapıyor…
Bitkisel protein arayanlara: Ev yapımı tofu
Sosyal ortamda zor durumda kalmayın! Karın guruldamasına çözümler
Apple M4 Pro, en üst seviye M2 Ultra çipinden çok daha hızlı!
Cildinize kimyasal sürmeyin! Doğal cilt bakımı rutini
Yoğurt yatağında fırınlanmış havuç
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |