Türk kahvesinin en köpüklü hali için bilmeniz gereken 5 taktik!

Köpüklü kahve, Türk mutfağının en sevilen sıcak içeceklerinden biridir. Mis üzere kokusu, eşsiz aroması ve üzerinde oluşan ince köpük katmanıyla gönülleri fetheder. Lakin, kusursuz bir köpüklü kahve yapmak sabır ve yanlışsız teknik ister.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates ve soğanlar neden çimlenir? Doğru saklama yöntemleri
Kuru saçlara veda!
Canan Karatay’dan dubai çikolatası uyarısı!
Huawei’nin yeni amiral gemisi kamera özellikleriyle ön plana çıkacak
Yiyen bayılacak! Kıymalı çıtır rulolar
Ferah ve besleyici: Zencefilli krem peynirli lahana
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |