Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lavabonuz tıkandıysa panik yapmayın: Etkili 6 çözüm yöntemi
Linux’un babası Torvalds yine açık konuştu: Yapay zekanın %90’ı pazarlama, %10’u gerçek
Hangi burçlar yemeğe hayır diyemez? Kilo almaya en yatkın 5 burç
ABD, TSMC’ye 6,6 milyar dolarlık çip desteğini onayladı: 2 nm çipler üretilecek
Realme’nin yeni telefonu RMX3942’nin tasarımı ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler
Samsung üretim hedeflerini kaçırdı: 2.nesil 3nm anlamını yitirebilir
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |