Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağ çekmeyen, hafif ve kabaran pişi tarifi!
Solgun cilt, düşen enerji: Kansızlık vücudunuzu nasıl etkiliyor?
TSMC yeni döküm makinesi için 350 milyon dolar ödeyecek
Burcu Kıratlı: ‘Herkes kendi hayatına bakıyor’
Tesla bir günde 1.000 adet Powerwall üretmeyi başardı
Doğum tarihinizin sakladığı spiritüel mesaj!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet