Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krem ve losyon arasındaki fark nedir?
Raflara güven azaldı: Evde yapılan bebek pudraları revaçta!
Mor mucize: Patlıcanın sağlığa faydaları
Bebeğinize koyabileceğiniz en anlamlı ve modern 20 kız ismi!
Mandalina kabuklarını sakın atmayın! Bağışıklığı güçlendiren mucize!
Esmer bulgurdan köftelik bulgura: Tarifinize uygun bulgur seçimi nasıl yapılır?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |