Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Omega-3 deposu: Levrek buğulama
Konserde yangın!
Uyusanız da dinlenemiyorsanız sebebi bu olabilir…
Karsu Dönmez bebeğinin cinsiyetini böyle açıkladı!
Yanlış ürünler cildinizi kurutuyor olabilir! İşte doğru seçimler!
Çiğ sütün içindeki gizli tehlikeler! Bunları bilmeden tüketmeyin…
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |