Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

AMD, Nvidia’yı yakalamanın formülünü buldu
Soğan kokusu ağızdan nasıl çıkar? En hızlı ve doğal yöntemler!
Aşırı konuşmanın arkasında derin sebepler yatıyor olabilir!
Samsung’un katlanabilir telefon stratejisi yakında değişebilir
Kaşıkla hazırla, tavada pişir! Pratik kaşık dökmesi
Evlilikten önce kendinize sormanız gereken 5 soru!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |