Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mousepad önerisi arayanlar için en iyi mousepad modelleri (2024)
Sıcaklıkları yüzde 60 düşüren elmas soğutmalı GPU’lar yakında geliyor
Doğal C vitamini kaynağı buymuş! Cildi porselen gibi yapıyor…
Resident Evil 2 remake, Apple cihazlara geliyor: Çıkış tarihi erkene alındı!
Yaş aldıkça beyin sağlığını korumanın yolları
Şekere doğal alternatif: Hurma özü nedir, nasıl kullanılır?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |