Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

A101 marketler Airpods 4, AirTag, Black+Decker ve Oral-B ürünleri satıyor
Flört sürecinde dengesiz tavırlara karşı net olmanın yolları
LG, çok amaçlı projektörünü tanıttı
Tavuğu doğru kesmek için bilmeniz gereken teknikler
Bulaşık makineniz eskisi gibi yıkamıyorsa bu 8 hataya dikkat!
Mehmet Yalçınkaya’ya göre şifa kaynağı olan o çorba!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet