Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sony Playstation 5 Pro, 50 bin TL’lik fiyatıyla satışa çıktı
Jennifer Lopez’in itirafı: ‘Çok ağladım’
Osmanlı mutfağından gelen efsane tarif: Bıldırcın dolması
AMD Radeon RX 9070 XT tanıtımdan önce görüntülendi
Evdeki nemden kurtulmanın en etkili yöntemleri
Bu çorba bağışıklığı uçuruyor! Limon çorbası
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet