Osmanlı mutfağından gelen efsane tarif: Bıldırcın dolması

Osmanlı mutfağı, varlıklı baharat kullanımı, etin eksiksiz pişirilme teknikleri ve iç harçlarla doldurulmuş dolma çeşitleriyle ünlüdür. Bıldırcın dolması da saray sofralarında sıklıkla tüketilen bir yemek olup, özel günlerde, ziyafetlerde ve padişah sofralarında yer alırdı. Küçük fakat lezzetli etiyle bıldırcın, gerçek tekniklerle hazırlandığında yumuşacık olur ve kusursuz bir tat sunar.

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Uyku spreyleri etkili mi?
Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!
Bebek şampuanı seçerken kaçınılması gereken 7 büyük hata!
Su altında fotoğraf çeken amiral gemisi: Realme GT7 Pro tanıtıldı
Kişisel bakım ürünleri çocukların hormonlarına zarar verebilir!
2024’ün en çok kullanılan şifreleri belli oldu: Zirve bu yıl değişmedi
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet