Şekerlenmeyen, pürüzsüz ve mis kokulu çilek reçeli tarifi

Mis üzere kokan taze çilekler tezgâhlarda yerini alınca, meskende yapılan reçel hayali de mutfağa taşınır. Lakin çilek reçeli hazırlarken birçok kişinin yaşadığı en büyük meselelerden biri, kıvamın tutmaması ya da şekerlenmesi. Ülkü bir çilek reçeli; akışkan olmayan lakin sertleşmemiş, şeffaf parlaklıkta, meyve modülleriyle homojen dağılmış ve pürüzsüz yapıda olmalıdır.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Grip olan anneler nasıl emzirmeli?
Sicilya’nın meşhur kızartılmış pirinç topları: Arancini
Muhteşem bir eşlikçi: Bademli iç pilav
Apple Vision Pro talebi beklentilerin altında kaldı, üretime ara verildi!
Polikistik over sendromunuz varsa bu gıdaları tüketmeden geçmeyin!
15 saniyede 2,5 milyon kazanıyorlar!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |