Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla

Fas mutfağının en özel tanımlarından biri olan “Pastilla,” adeta lezzet dolu bir kıssa anlatıyor. Hamur işine meraklı olanların ilgisini çeken bu yemek, çıtır çıtır hamur katmanları ortasında tavuk ya da güvercin eti, badem ve tarçın üzere farklı tatları bir ortaya getirir.

Pastilla, tatlı ve tuzlunun kusursuz ahengiyle Fas’ın varlıklı mutfak kültürünü sofralarınıza taşır. Klâsik olarak bayram sofralarında ve özel günlerde servis edilen Pastilla, hem görünümüyle hem de eşsiz tadıyla göz doldurur.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yüzde işareti nasıl yapılır? Klavyede yüzde sembolü (%) yapma
Obsidian imzalı Avowed için PC sistem gereksinimleri açıklandı
Tuzun bilinmeyen 7 faydası!
Red Magic 10 Pro serisinin tanıtım tarihi belli oldu: 7 inç ekran ve 7.000 mAh pil ile gelecek!
Çin, Concorde’un iki katı hızda uçabilen süpersonik yolcu uçağı geliştiriyor
Her vücut tipine özel giyinme tüyoları!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |