Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla

Fas mutfağının en özel tanımlarından biri olan “Pastilla,” adeta lezzet dolu bir kıssa anlatıyor. Hamur işine meraklı olanların ilgisini çeken bu yemek, çıtır çıtır hamur katmanları ortasında tavuk ya da güvercin eti, badem ve tarçın üzere farklı tatları bir ortaya getirir.

Pastilla, tatlı ve tuzlunun kusursuz ahengiyle Fas’ın varlıklı mutfak kültürünü sofralarınıza taşır. Klâsik olarak bayram sofralarında ve özel günlerde servis edilen Pastilla, hem görünümüyle hem de eşsiz tadıyla göz doldurur.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mehtap Altunok’tan çarpıcı itiraf: ‘Kadın dayanışması sistemin ezdiği kadınların yanında olmalı’
Sirke mi karbonat mı? Meyve temizliğinde hangisi daha etkili?
Doğru makyaj fırçasını seçmek için bunlara dikkat edin!
Milli Uçak Gemisi yakıt ikmali yapmadan ABD’ye gidip gelebilecek
Burcunuza göre hangi şarkıyı dinlemelisiniz?
Ginseng’in cilt üzerindeki büyüleyici gücü!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |