Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yapay zeka doymuyor: Nvidia’dan SK Hynix’e HBM4 baskısı
Babalar ve çocuklar için en eğlenceli 10 aktivite!
Doğum tarihinizin sakladığı spiritüel mesaj!
Yeni 3D transistörler fiziksel sınırları aşmak için kuantum tünelleme kullanıyor
Vergiler mi yüksek yoksa PS5 Pro’nun fiyatı mı?
Karbonatın bilinmeyen 12 kullanımı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |