Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bu vitamin hem cilt yaralarının iyileşme hızını artırıyor hem de cilde canlılık katıyor!
Edis’ten Jandae Perçem hakkında çarpıcı açıklama: ‘Gerçeklikten kopuk biri’
Polikistik over sendromunuz varsa bu gıdaları tüketmeden geçmeyin!
TSMC, 2nm ile yarı iletkenlerde yeni döneme geçiyor
Popüler trend: Sıkılaşma için salatalıkla yüz masajı!
Kimse bilmiyor ama bu su tam bir protein deposu!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |