Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bağırsaklarınızı yeniden canlandırın! Karnıyarık otu
Edis’ten Jandae Perçem hakkında çarpıcı açıklama: ‘Gerçeklikten kopuk biri’
Uygun fiyatlı Apple Vision ertelendi: En erken 2028 yılında gelecek
Demet Özdemir’den doğum günü paylaşımı!
Cildiniz ışıl ışıl olsun! Doğal yollarla nem ve parlaklık kazanın
Mine Tugay güzellik sırlarını paylaştı!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |