Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

PlayStation 5 Pro satışa çıkmadan parçalarına ayrıldı
Tarih kokan lezzet: Muhterika
Doğru sütyen seçimi vücut sağlığınız için hayati öneme sahip!
Bel çevresindeki yağlar için hızlı etki eden günlük alışkanlıklar
Xbox Game Pass ücretsiz oyun günleri: The Division 2 ve daha fazlası
Bebeğin gelişim sürecindeki şaşırtıcı mucizeler
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |