Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğun hayatta ruhunuzu beslemenin yolu: Küçük anlarla büyük farklar yaratın!
Galaxy S25’in işlemcisi Exynos 2500 tanıtılmadan iptal olabilir: İşte nedeni
Peynir alırken bu hataları yapmayın! Kaliteli peynirin 5 belirtisi
IMEI kayıt ücreti 10 yılda yüzde 34 bin artış gösterdi
Deniz Akkaya ve 5 arkadaşına şok ceza: 13 yıl hapis!
Sürekli acıkmaya son! İştah azaltıcı taktikler
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |