Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nvidia, Dow Jones Endeksi’nde Intel’in yerini aldı!
Lezzetli bir miras: Nogay çayı
Sadece su yetmez: Meyve ve sebzeler nasıl yıkanmalı?
Dünyanın ilk uçan feribotu faaliyete geçti
Kat kat lezzet: Dokuaz pasta
Snapdragon 8 Elite’li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |