Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sivilceleriniz bir türlü geçmiyorsa sebebi bu olabilir!
Gökhan Özoğuz boşandı mı?
ATARI el konsolu pazarına giriyor: Gamestation Go duyuruldu
Bu belirtiler varsa dikkat! Zehirli mantarı nasıl anlarsınız?
Yeni araştırma, şok edici sonuç: İnek sütü kalbinizi tehlikeye atıyor!
Yoğurt suyunu çöpe atmayın! Cildinizin vazgeçilmezi olacak…
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |
starzbet starzbet giriş ultrabet