Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Azerbaycan’ın en meşhur yemeği: Piti tarifi
Obsidian imzalı Avowed için PC sistem gereksinimleri açıklandı
Soğan Kürü Neden Bu Kadar Popüler Oldu?
FNSS’nin PARS ALPHA 8×8’i SAHA Expo 2024’te!
Singapur, pasaportsuz geçiş teknolojisini kullanmaya başladı
Transparan pudra nasıl kullanılır? İşte makyaj ustalarının tavsiyeleri!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |