Fırında tereyağlı muzlu milföy

Canınız tatlı çekiyor lakin tanım yapmayla uğraşmak istemiyorsanız bu pratik tanımımız tam da size göre!

Malzemeler

  • 4 adet milföy
  • 2 adet muz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı şeker

Pişireceğim tepsimi alıyorum ve küçük ölçülerde ayarladığım tereyağı dört farklı noktaya yerleştiriyorum. Yağların üzerine bir ölçü şeker döküyorum ve üstlerine dilimlediğim muzları yerleştiriyorum. Muzların üzerine tekrar az ölçüde şeker serpiyorum ve en son milföy hamurlarını üzerlerine yerleştiriyorum. Milföyleri koyduktan sonra kenarlardan hamuru bastırıyorum ve hamurun sabitlenmesini sağlıyorum.

En son hamurların üzerine isteğe bağlı olarak süt sürüyorum ve bu halde hazırladığım tanımımı fırına yerleştiriyorum. 20 dakika pişirdikten sonra meyveli tarafı üste gelecek halde dondurma ile servise hazırlıyorum. Nefis tatlım hazır.

Afiyet olsun!

Detaylar görüntüde…

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrem Derici’den özür geldi!
Tim Cook: iOS 18.1, iOS 17.1’e göre iki kat daha hızlı yayılıyor
Sivilce bantları ne kadar etkili?
Meta’da yüzler gülüyor: Meta AI 500 milyon kullanıcıya ulaştı
Galaxy S24 serisi Samsung’un yüzünü güldürüyor: Satış rakamları ortaya çıktı
Et haşlama yaparken bu hataları yapıyorsanız, tadı kaçıyor!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |