Fırında tereyağlı muzlu milföy

Canınız tatlı çekiyor lakin tanım yapmayla uğraşmak istemiyorsanız bu pratik tanımımız tam da size göre!

Malzemeler

  • 4 adet milföy
  • 2 adet muz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı şeker

Pişireceğim tepsimi alıyorum ve küçük ölçülerde ayarladığım tereyağı dört farklı noktaya yerleştiriyorum. Yağların üzerine bir ölçü şeker döküyorum ve üstlerine dilimlediğim muzları yerleştiriyorum. Muzların üzerine tekrar az ölçüde şeker serpiyorum ve en son milföy hamurlarını üzerlerine yerleştiriyorum. Milföyleri koyduktan sonra kenarlardan hamuru bastırıyorum ve hamurun sabitlenmesini sağlıyorum.

En son hamurların üzerine isteğe bağlı olarak süt sürüyorum ve bu halde hazırladığım tanımımı fırına yerleştiriyorum. 20 dakika pişirdikten sonra meyveli tarafı üste gelecek halde dondurma ile servise hazırlıyorum. Nefis tatlım hazır.

Afiyet olsun!

Detaylar görüntüde…

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı krizlerine elveda: Şekeri bırakmanın 10 pratik yolu
Half-Life 3 sonunda geliyor olabilir: Yeni gelişmeler herkesi heyecanlandırdı
Pürüzsüz bir alın mümkün: Genç görünümün sırları
Vivo’nun yeni amiral gemisi S20 Pro’ya sürpriz yonga seti!
Vivo’nun yeni amiral gemisi, global pazar için geri sayıma geçti
Erken menopoz neden olur?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet