Fırında tereyağlı muzlu milföy

Canınız tatlı çekiyor lakin tanım yapmayla uğraşmak istemiyorsanız bu pratik tanımımız tam da size göre!

Malzemeler

  • 4 adet milföy
  • 2 adet muz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı şeker

Pişireceğim tepsimi alıyorum ve küçük ölçülerde ayarladığım tereyağı dört farklı noktaya yerleştiriyorum. Yağların üzerine bir ölçü şeker döküyorum ve üstlerine dilimlediğim muzları yerleştiriyorum. Muzların üzerine tekrar az ölçüde şeker serpiyorum ve en son milföy hamurlarını üzerlerine yerleştiriyorum. Milföyleri koyduktan sonra kenarlardan hamuru bastırıyorum ve hamurun sabitlenmesini sağlıyorum.

En son hamurların üzerine isteğe bağlı olarak süt sürüyorum ve bu halde hazırladığım tanımımı fırına yerleştiriyorum. 20 dakika pişirdikten sonra meyveli tarafı üste gelecek halde dondurma ile servise hazırlıyorum. Nefis tatlım hazır.

Afiyet olsun!

Detaylar görüntüde…

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Berk Atan’dan mesaj var!
Kahvaltı ve çay saatine yakışır: Acılı ekmek
Pürüzsüz bir alın mümkün: Genç görünümün sırları
Kalp dostu, gençlik iksiri: Nar suyu
Yapay zeka doymuyor: Nvidia’dan SK Hynix’e HBM4 baskısı
İrem Derici’den eski sevgilileri için ağır itiraf!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |
betbigo giriş betbigo betkolik giriş zbahis zbahis starzbet güncel starzbet starzbet giriş ultrabet