Fırında tereyağlı muzlu milföy

Canınız tatlı çekiyor lakin tanım yapmayla uğraşmak istemiyorsanız bu pratik tanımımız tam da size göre!

Malzemeler

  • 4 adet milföy
  • 2 adet muz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı şeker

Pişireceğim tepsimi alıyorum ve küçük ölçülerde ayarladığım tereyağı dört farklı noktaya yerleştiriyorum. Yağların üzerine bir ölçü şeker döküyorum ve üstlerine dilimlediğim muzları yerleştiriyorum. Muzların üzerine tekrar az ölçüde şeker serpiyorum ve en son milföy hamurlarını üzerlerine yerleştiriyorum. Milföyleri koyduktan sonra kenarlardan hamuru bastırıyorum ve hamurun sabitlenmesini sağlıyorum.

En son hamurların üzerine isteğe bağlı olarak süt sürüyorum ve bu halde hazırladığım tanımımı fırına yerleştiriyorum. 20 dakika pişirdikten sonra meyveli tarafı üste gelecek halde dondurma ile servise hazırlıyorum. Nefis tatlım hazır.

Afiyet olsun!

Detaylar görüntüde…

İlginizi Çekebilir:Çöpe gidiyordu şifa oldu: Patlıcan sapı!
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Apple Intelligence Türkiye’de nasıl açılır? İşte iPhone yapay zeka özelliklerini kullanmanın yolu
Call of Duty: Black Ops 6 siyah ekran sorununu çözen güncelleme yayınlandı
Read Dead Redemption (RDR 2) hileleri: Para, ölümsüzlük, aranma seviyesi kodları
Ziyafet sofralarına yakışır: Fırında kuzu karski
Sivilceyle savaşan en iyi ev maskeleri!
Bilim insanları, 6G’nin erkek üreme sağlığına zarar verebileceğini tespit etti
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |