Kahvaltı ve çay saatine yakışır: Acılı ekmek

Acılı ekmek, Anadolu’nun varlıklı mutfağından gelen ve yıllardır kahvaltılardan, akşam yemeklerine kadar sofraları şenlendiren özel bir lezzettir. Meskende imali kolay olan bu nefis ekmek, bilhassa acı sevenler için vazgeçilmez bir alternatif sunar. Fırından çıkar çıkmaz dumanı üstünde, çıtır kabuğu ve yumuşacık içiyle iştah kabartan acılı ekmek, damakta iz bırakan bir tat bırakır. Pekala, bu lezzeti kendi mutfağınızda nasıl yapabilirsiniz? Gelin, adım adım acılı ekmek tanımına bakalım.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gökçeada’nın lezzet mirası: Efibadem kurabiyesi tarifi
Solgun cilt, düşen enerji: Kansızlık vücudunuzu nasıl etkiliyor?
Probiyotik zengini! Mor lahana turşusu
Honor Magic 7 Lite’ın ortaya çıkan yeni bilgileri kafaları karıştırdı
Samsung Galaxy Z Flip FE’nin bir özelliği daha belli oldu
HMD Pulse2 Pro ortaya çıktı: Neler sunacak?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |