Kahvaltı ve çay saatine yakışır: Acılı ekmek

Acılı ekmek, Anadolu’nun varlıklı mutfağından gelen ve yıllardır kahvaltılardan, akşam yemeklerine kadar sofraları şenlendiren özel bir lezzettir. Meskende imali kolay olan bu nefis ekmek, bilhassa acı sevenler için vazgeçilmez bir alternatif sunar. Fırından çıkar çıkmaz dumanı üstünde, çıtır kabuğu ve yumuşacık içiyle iştah kabartan acılı ekmek, damakta iz bırakan bir tat bırakır. Pekala, bu lezzeti kendi mutfağınızda nasıl yapabilirsiniz? Gelin, adım adım acılı ekmek tanımına bakalım.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabarık saçlarla nasıl başa çıkılır?
AMD Ryzen 7 9800X3D tanıtıldı: İşte fiyatı, özellikleri ve performansı
Dışı çıtır, içi lezzet dolu: Çin böreği
Berk Atan’dan mesaj var!
Bambu kapların ömrünü uzatan doğru bakım yöntemleri!
HÜRJET’in silahlı prototipi ilk kez uçtu: Değişiklikler neler?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |