Kahvaltı ve çay saatine yakışır: Acılı ekmek

Acılı ekmek, Anadolu’nun varlıklı mutfağından gelen ve yıllardır kahvaltılardan, akşam yemeklerine kadar sofraları şenlendiren özel bir lezzettir. Meskende imali kolay olan bu nefis ekmek, bilhassa acı sevenler için vazgeçilmez bir alternatif sunar. Fırından çıkar çıkmaz dumanı üstünde, çıtır kabuğu ve yumuşacık içiyle iştah kabartan acılı ekmek, damakta iz bırakan bir tat bırakır. Pekala, bu lezzeti kendi mutfağınızda nasıl yapabilirsiniz? Gelin, adım adım acılı ekmek tanımına bakalım.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dışı çıtır, içi yumuşacık: Galeta unlu börek
Hamilelikte mide bulantısını durduran 10 mucizevi yöntem!
Hangi çay daha sağlıklı? Yeşil ve siyah çayın tüm farkları!
Yoğurt suyunu çöpe atmayın! Cildinizin vazgeçilmezi olacak…
PC oyuncularına müjde: GTA 5’in yeni nesil güncellemesi yolda
TSMC’den sonra Samsung da Çin’e 7nm ve altı çip satışını durduruyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |