Kesilmiş limonu saklarken bu hataları yapmayın!

Limon, mutfakların vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Lakin bir limonu kestikten sonra yanlışsız saklama usulü uygulanmazsa süratle kuruyabilir, küflenebilir yahut ekşi tadını kaybedebilir. Buzdolabında saklamak en yaygın tercih olsa da, limonun uzun müddet taze kalması için birtakım püf noktalarına dikkat etmek gerekir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dünyanın ilk “ahşap” uydusu uzaya fırlatıldı
Dışı çıtır, içi lezzet dolu: Çin böreği
Zihinsel sağlığınızı artırmanın anahtarı
Zeytinyağı ve baharatların dansı! Fırında barbun…
Tahta kaşıkları hijyenik tutmanın 4 doğal yolu!
Şekerlenmeyen, pürüzsüz ve mis kokulu çilek reçeli tarifi
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |