Osmanlı mutfağından gelen efsane tarif: Bıldırcın dolması

Osmanlı mutfağı, varlıklı baharat kullanımı, etin eksiksiz pişirilme teknikleri ve iç harçlarla doldurulmuş dolma çeşitleriyle ünlüdür. Bıldırcın dolması da saray sofralarında sıklıkla tüketilen bir yemek olup, özel günlerde, ziyafetlerde ve padişah sofralarında yer alırdı. Küçük fakat lezzetli etiyle bıldırcın, gerçek tekniklerle hazırlandığında yumuşacık olur ve kusursuz bir tat sunar.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Giseng ile Kore cilt bakım rutini
Melankolik sonbahar, coşkulu yaz: Mevsimler ruh halinizi nasıl etkiliyor?
Yağmura karşı bitkilerinizi nasıl korumalısınız?
Golden Joystick 2024 adayları açıklandı: İşte yılın oyunları
Bebeğinizin sağlığı için bu besinleri tüketin
NASA ve Microsoft duyurdu: Earth Copilot geliyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |