Osmanlı mutfağından gelen efsane tarif: Bıldırcın dolması

Osmanlı mutfağı, varlıklı baharat kullanımı, etin eksiksiz pişirilme teknikleri ve iç harçlarla doldurulmuş dolma çeşitleriyle ünlüdür. Bıldırcın dolması da saray sofralarında sıklıkla tüketilen bir yemek olup, özel günlerde, ziyafetlerde ve padişah sofralarında yer alırdı. Küçük fakat lezzetli etiyle bıldırcın, gerçek tekniklerle hazırlandığında yumuşacık olur ve kusursuz bir tat sunar.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

EA Sports FC 25 ilk kez indirime girdi! Yüzde 50 indirim fırsatı!
AMD Ryzen 7 9800X3D tanıtıldı: İşte fiyatı, özellikleri ve performansı
Regl ağrısına son! Bu yöntemlerle ağrıyı kesmek çok kolay…
Çöküş sürüyor! AMD, ilk kez kritik bir alanda Intel’i geçti
Bebeğinize bez alırken bu adımlara dikkat edin!
Vivo’nun yeni modeli S20’den ilk ciddi sızıntılar geldi
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |