Peynirin uzayan lezzeti: Karadeniz usulü kuymak tarifi

Karadeniz mutfağının ünü hudutları aşan lezzeti kuymak, klasik Türk kahvaltılarının baş tacı olmaya devam ediyor. Bilhassa tereyağının sıcak tavada eriyerek mısır unuyla birleşmesi ve peynirin uzayıp giden yapısıyla damaklarda kalıcı bir tat bırakıyor.

Yöreye mahsus peynir ve kaliteli tereyağı kullanımı, kuymağın eşsiz lezzetinin anahtarıdır. Şayet siz de kahvaltılarınıza bu özel tadı eklemek istiyorsanız, kuymak yapmanın inceliklerine göz atın. İşte tereyağının, mısır ununun ve peynirin olağanüstü ahengiyle kuymak yapımı!

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sosyal medyada sık paylaşım yapan çiftlerin mutsuz olabileceği düşünülüyor!
Türk Telekom, Avrupa’da bir ilke imza attı
Tatlı mı tatlı, yumuşacık: Nefis banana bread
Melek Mosso’dan boşanma iddialarına yanıt!
SpaceX, Mars yolculuğu için LG ile anlaşma imzaladı
Çay lekeleri artık kabus değil! Halılarınız parlayacak
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |