Peynirin uzayan lezzeti: Karadeniz usulü kuymak tarifi

Karadeniz mutfağının ünü hudutları aşan lezzeti kuymak, klasik Türk kahvaltılarının baş tacı olmaya devam ediyor. Bilhassa tereyağının sıcak tavada eriyerek mısır unuyla birleşmesi ve peynirin uzayıp giden yapısıyla damaklarda kalıcı bir tat bırakıyor.

Yöreye mahsus peynir ve kaliteli tereyağı kullanımı, kuymağın eşsiz lezzetinin anahtarıdır. Şayet siz de kahvaltılarınıza bu özel tadı eklemek istiyorsanız, kuymak yapmanın inceliklerine göz atın. İşte tereyağının, mısır ununun ve peynirin olağanüstü ahengiyle kuymak yapımı!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yeni Magic Mouse ve Magic Keyboard eski MacOS sürümlerde düzgün çalışmıyor
Çıtır ve aromatik! Sarımsaklı ekmek
Transparan pudra nasıl kullanılır? İşte makyaj ustalarının tavsiyeleri!
Dünyanın ilk uçan feribotu faaliyete geçti
Truecaller son çeyrekte 42 milyon dolar gelir elde etti, kurucular görevi bıraktı
Uyanmakta sorun yaşıyorsanız bunu yapın…
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |