Portakal kabuğunda havuçlu kereviz salatası


Tam mevsiminde nefis kereviz tanımını denemeyen kalmasın!
Malzemeler
- 2 adet rendelenmiş kereviz
- 4 orta uzunluk havuç
- 2 diş sarımsak
- 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Yarım portakal suyu
- 2 kaşık doğranmış portakal kabuğu
Üzeri için
- Bir tutam dereotu
- Çekilmiş ceviz
Geniş bir kaba evvel yoğurdu döküyorum akabinde mayonez, portakal suyu, sarımsak, portakal kabuklarını ekliyorum ve karıştırıyorum. Gereçleri hoş bir formda karıştırdıktan sonra evvel havucu akabinde kerevizi de karışıma ekliyorum ve karıştırmaya devam ediyorum. Hazırladığım salatayı portakal kabuklarında servise hazırlıyorum ve en son üstlerine bir ölçü ceviz serpip dereotu ile son dokunuşları yaparak sunuma hazırlıyorum. Salatamız hazır!
Afiyet olsun!
Detaylar görüntüde…