Portakal kabuklarını çöpe atmayın! Evinizde değerlendirmenin 8 pratik yolu

Portakal kabukları birden fazla vakit çöpe atılsa da, aslında çok taraflı kullanımları ve yararlarıyla adeta bir hazine üzeredir. Hem konuttaki paklık işlerinden ferdî bakım eserlerine, hem lezzetli tanımlardan doğal koku tahlillerine kadar birçok alanda kıymetlendirilebilir.

Portakal kabuğu, içeriğindeki doğal yağlar, vitaminler ve aromatik özellikler sayesinde etraf dostu ve ekonomik bir kullanım sunar. İster bir oda kokusu, ister mutfakta bir lezzet olarak kullanmak isteyin, portakal kabuklarıyla yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. İşte portakal kabuklarını en verimli formda pahalandırmak için pratik ve tesirli yöntemler!

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Osmanlı saraylarının güzellik formülleri gün yüzüne çıkıyor!
Burrata peyniri nasıl yapılır?
Sağlıklı ve doyurucu: Kıymalı karnabahar
Balık severlere özel: Kiremitte lüfer
Ziyafet sofralarına yakışır: Fırında kuzu karski
Yağ çekmeyen, hafif ve kabaran pişi tarifi!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2024 |