Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mehtap Altunok’tan çarpıcı itiraf: ‘Kadın dayanışması sistemin ezdiği kadınların yanında olmalı’
Deniz Akkaya sağlık raporunu paylaştı!
Snapdragon 8 Elite’li Honor Magic 7 ve 7 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatları
Hem ısı hem de elektrik üreten kiremitler geliştirildi
Hazır almayın kendiniz yapın! Çıtır simit tarifi
Boğaz yanmasına iyi gelen 7 etkili yöntem!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |