Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Xiaomi’den sonra Redmi de amiral gemisi modelleri için kolları sıvadı
Kahvaltıya çok yakışır! Bol peynirli fransız tostu
Lezzetin zirvesi: Ekşili pırasa tarifi
Doğanın kırmızı mucizesi: Goji berry
Bebeklere mama sevdirmek çok kolay! Sağlıklı 5 tarif…
Kettle temizliği için 5 etkili yöntem
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |