Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Türk Telekom, Avrupa’da bir ilke imza attı
Her yudumunda şifa var! Reyhan otu şerbeti
Trump’ın zaferi sonrası Nvidia, 3.6 trilyon dolarlık değeri aşan ilk şirket oldu
Kahvaltıya çok yakışır! Bol peynirli fransız tostu
Kanye West’e dava açıldı!
Sıcaklıkları yüzde 60 düşüren elmas soğutmalı GPU’lar yakında geliyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |