Restoran tadında, ev konforunda: Güveçte Çipura

Deniz eserlerinin en lezzetlilerinden biri olan çipura, yumuşak dokusu ve kendine has aromasıyla sofraların vazgeçilmezleri ortasında yer alıyor. Bilhassa güveçte pişirildiğinde, sebzelerin ve baharatların eksiksiz ahengiyle birleşerek farklı bir lezzet katıyor. Kendi buharında yavaş yavaş pişen çipura, suyunu ve besin pahalarını kaybetmeden lokum üzere bir kıvama ulaşıyor. Üstelik bu prosedür, balığın içerisindeki Omega-3 yağ asitlerini koruyarak hem damak zevkine hem de sıhhate hitap eden mükemmel bir yemek sunuyor.

İlginizi Çekebilir:Günde 3 öğün yemek bakın neye yol açıyor…

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Suyunu içen hastalık nedir bilmiyor! Binbir derde deva…
Kışın hastalıklardan korunmak için ne yenmeli?
AMD, Nvidia’yı yakalamanın formülünü buldu
Yüz kırk yıllık batarya markası Varta iflasın eşiğinde
Age of Empires 2 hileleri: Araba, nüfus, asker, altın ve yiyecek kodları
Hayatı daha anlamlı kılın: Ölüm korkusunu aşmanın yolları
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |