Sadece 3 yöntemle hamurlaşan keklere elveda!

Kek yapmak sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Her ne kadar materyalleri karıştırıp fırına koymak kâfi üzere görünse de, yanlış teknikler kullanıldığında kekin içi çiğ kalabilir, ağır ve hamurumsu bir yapı oluşabilir. Bilhassa dışı güzelce pişmiş fakat içi tam olarak kıvam almamış bir kek büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mehtap Altunok’tan çarpıcı itiraf: ‘Kadın dayanışması sistemin ezdiği kadınların yanında olmalı’
Farkında olmadan sigara içiyor olabilirsiniz! Pasif içiciliğin 10 tehlikesi
Honor X9c tanıtıldı: Sağlamlığı ve dev piliyle dikkat çekiyor
Doğal ama riskli: Çiğ sütün bilinmeyen yüzü
Azerbaycan’ın en meşhur yemeği: Piti tarifi
Zerdeçalın bilinmeyen yönleri! Yanlış kullanım sağlığınızdan edebilir
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |