Şekerlenmeyen, pürüzsüz ve mis kokulu çilek reçeli tarifi

Mis üzere kokan taze çilekler tezgâhlarda yerini alınca, meskende yapılan reçel hayali de mutfağa taşınır. Lakin çilek reçeli hazırlarken birçok kişinin yaşadığı en büyük meselelerden biri, kıvamın tutmaması ya da şekerlenmesi. Ülkü bir çilek reçeli; akışkan olmayan lakin sertleşmemiş, şeffaf parlaklıkta, meyve modülleriyle homojen dağılmış ve pürüzsüz yapıda olmalıdır.

İlginizi Çekebilir:Dondurma çocuklarda DEHB’ye yol açabiliyor!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ünlü oyuncunun eşi evinde ölü bulundu!
Türkiye ilk defa insansız deniz aracı ihracatı gerçekleştirdi
Mine Tugay güzellik sırlarını paylaştı!
Bebekler için diş çıkarma sürecini kolaylaştıran 5 doğal besin
Cildiniz neden kaşınıyor? Polyester kumaşların gizli tehlikeleri!
TUSAŞ ve Baykar, dünyanın en büyük 50 havacılık şirketi arasında
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |