Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tim Cook: iOS 18.1, iOS 17.1’e göre iki kat daha hızlı yayılıyor
TV tavsiyesi için en iyi televizyon modelleri (Kasım 2024)
Bu belirtiler varsa dikkat! Zehirli mantarı nasıl anlarsınız?
Siyah turpun az bilinen 10 faydası
Cips yanına yakışır! Avokado dip sos
ABD, nükleer enerji kapasitesini 3 katına çıkaracağını açıkladı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |