Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulaşık makineniz temiz yıkamıyorsa bu 5 yöntemi deneyin!
Çıtır çıtır lezzet: Cezayir böreği
OnePlus, OxygenOS 15 ile birlikte çok ciddi bir adım atıyor
Demet Akalın’dan sert cevap: ‘Onlar arkamdan gelsin!’
Hamilelikte bunu sakın yapmayın! Sebebi şok edecek…
Oppo Reno 13’ün gerçek görüntüleri sızdırıldı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |