Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis sonbahar meyvesi! Yiyen dert nedir bilmiyor
Geleneksek lezzet: Mişöriz
Tencerede patates oturtma tarifi!
Uzun süre toz tutmayan zemin istiyorsanız bu basit yöntemi deneyin!
Kerimcan Durmaz’dan evlilik vaadiyle dolandırma iddiasına cevap!
Rimelinizin ömrünü uzatacak 6 tavsiye!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |