Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hayat kurtaran hazırlık: Deprem çantasında neler olmalı?
Profesyonel allık kullanımı tüyoları!
Makyaj süngerini temizlemenin 5 pratik yolu!
Samsung Galaxy S25 test edildi: Bekleyenleri üzebilir
Mercimeğin bilinmeyen dünyası! En sağlıklı mercimek hangisi?
AMD Ryzen 7 9800X3D, benzer hızlarda 7800X3D, 9700X ve 7700X ile karşılaştırıldı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet