Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

OpenAI, milyonlarca dolara “Chat.com” alan adını satın aldı
Yastığın altına defne yaprağı koyunca bakın ne oluyor…
Intel CEO’su şirketin ihtiyaç duyduğu doğru kişi mi? Pek öyle görünmüyor
Akkuyu NGS’nin 1. Ünitesinde önemli aşama tamamlandı
Saçlarınızla fark yaratın: Saç sakızı nasıl kullanılır?
Hırvatistan, 91 milyon dolara Bayraktar TB2 satın aldı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |