Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İşkembeyi kolayca temizlemek için denemeniz gereken 6 adım!
AOC, oyunseverler için yeni devasa monitörünü satışa sundu
Efsaneleşmiş bir tarif: Begova çorbası
Aukey Türkiye pazarına doğrudan giriş yapacağını duyurdu
Kıvanç Tatlıtuğ ve Bahar Dizer oğullarının eğitimi için taşınıyorlar!
Düşük kalori, yüksek fayda: Beyaz lahana
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |