Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Red Magic 10 Pro+, AnTuTu testinde rekor kırdı: Yakında geliyor
En iyi pirinç hangisi?
Merakla beklenen Oppo Reno 13 serisine ilişkin yeni bilgiler var
Huawei yeniden dünyanın en büyük tablet üreticilerinden biri haline geldi
Savunma ve havacılık sanayisinden 2024’te ihracat rekoru
Demet Akalın’dan sert cevap: ‘Onlar arkamdan gelsin!’
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |