Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Apple TV+’ın sevilen dizisi Silo’nun 2. sezonu başladı
Nevresimleri sık değiştirmenin 5 faydası
Dolap kokusuna son! Yemekleri taze tutmanın sırları
Sivilce bantları ne kadar etkili?
Mandalina kabuklarını sakın atmayın! Bağışıklığı güçlendiren mucize!
Küresel yarı iletken satışları rekor kırıyor: Üçüncü çeyrekte 166 milyar dolar gelir
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |