Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Evliliğin gizli anahtarı: Sağlıklı iletişim nasıl kurulur?
The Guardian, X’de paylaşım yapmayı sonlandırdığını açıkladı: İşte sebebi
Snapdragon 8 Elite destekli en ucuz telefon OnePlus’tan geliyor olabilir
Uyku problemi yaşıyorsanız bu ışığı seçin!
Bebeğinizin sağlığı için bu besinleri tüketin
Kışın sıcak, yazın ferah! Mevsime göre doğru çorap seçimi nasıl yapılır?
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |