Taş gibi yoğurt yapmanın altın kuralları!

Yoğurt, hem lezzeti hem de sıhhat açısından epey pahalı bir besindir. Lakin market yoğurtları birçok vakit katkı hususları içerirken, konutta yapılan yoğurt daha doğal ve besleyici olur. Pekala, taş üzere sert, kaşıkla kesilecek kıvamda yoğurt mayalamak için ne yapmak gerekir? İşin sırrı süt seçimi, maya oranı ve mayalama sıcaklığında saklıdır! İşte tam kıvamında, suyunu salmayan ve ekşimeden uzun mühlet dayanabilen yoğurt imali için ayrıntılı tanım ve püf noktaları!

İlginizi Çekebilir:Günde 3 öğün yemek bakın neye yol açıyor…

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Eti neden çok pişirmemelisiniz?
Zamansız şıklığın formülü
Çocuklarda gün sonu sendromu
Yeni doğan bebeklerin kokusunun sırrı çözüldü! İşte nedeni
Kıyma alırken veya saklarken bu hataları sakın yapmayın!
Microsoft, baskıyı sürdürüyor: Windows 11’e ücretsiz güncelleyin!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |