Türk kahvesinin en köpüklü hali için bilmeniz gereken 5 taktik!

Köpüklü kahve, Türk mutfağının en sevilen sıcak içeceklerinden biridir. Mis üzere kokusu, eşsiz aroması ve üzerinde oluşan ince köpük katmanıyla gönülleri fetheder. Lakin, kusursuz bir köpüklü kahve yapmak sabır ve yanlışsız teknik ister.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dışı çıtır, içi yumuşacık: Galeta unlu börek
Şekerli vanilin kalmadı mı? İşte yerine kullanabileceğiniz malzemeler!
Geleneksel lezzet: Kabune pilavı
Yıpranmış saçlar için kurtarıcı: Saç maskesi
Wanda Nara: ‘Tehditlere maruz kaldık’
Gebelikte bu lekelere dikkat! Bu yöntemlerle önlemek mümkün
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |