Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ekran kartına gerek duymayan yapay zeka destekli çakma “Minecraft” geliştirildi
Oppo Find X8 Ultra, özellikleriyle üst segmentte rekabete hazırlanıyor
Göz şeklinize göre eyeliner çekme ipuçları!
Apple, fiziksel bir ürün satmadan bir yılda 100 milyar dolar kazandı
Ispanak yediren nefis tarif
Hayatı daha anlamlı kılın: Ölüm korkusunu aşmanın yolları
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |
google