Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Gıdaları bozulmadan saklamanın en kolay yolu: Salamura

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla
Normal doğumun anne ve bebek için 10 şaşırtıcı faydası!
Derhal değiştirmeniz gereken 5 kötü alışkanlık!
Samsung’un çip üretim kârı adeta çakıldı ama geri dönüş sinyalleri var
Ünlü oyuncunun eşi evinde ölü bulundu!
Gün boyu susuzluk hissetmeden oruç tutmanın sırları!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |

fqq sahabet