Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lezzetin zirvesi: Ekşili pırasa tarifi
Tablet pazarı önemli büyüme kaydetti
Bebeklerin uyurken gülümsemesinin sebebi buymuş!
Evde bayram hazırlıkları: Tatlılar, temizlik ve misafirler için ipuçları
Şekerli sakız masum değil: Sağlığınızı tehdit eden 8 gizli tehlike
Xiaomi bu sefer de otomatik sabun cihazını satışa sundu
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |