Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Microsoft, ARM bilgisayarlar için resmi Windows 11 ISO’yu yayınladı
Ben aldırmak riskli mi?
Samsung, yapay zeka patlamasında nasıl geriye düştü ve geri dönebilir mi?
Tarayıcılarda Google yerine ChatGPT arama motoru nasıl kullanılır?
Rihanna’dan 3. hamilelik pozları!
Estetik operasyonlar hayatını zorlaştırdı: Danla Bilic’ten uyarı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |
smartbahis giriş smartbahis smartbahis funbahis betbigo giriş betbigo betkolik giriş zbahis zbahis starzbet güncel starzbet starzbet giriş ultrabet