Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gözlük camlarının buharlanmasını önlemek için 7 yöntem!
Android ile iOS arasındaki dosya aktarımı yakında kolaylaşabilir
Netflix Kore, Squid Game 3. sezon yayın tarihini “yanlışlıkla” paylaştı
Aşk mı, alışkanlık mı? Bir erkeğin gerçekten sevdiğini gösteren işaretler!
Tatlıları şölene çevirin! Evde pratik karamel tarifi
Akşama yakışır! Tavuklu Çerkez pilavı
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |
starzbet starzbet giriş ultrabet