Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Paris’te tuzak! Dolandırıldılar!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Google Pixel 9a’nın özellikleri ortaya çıktı
Kerevizi masanızdan eksik etmeyin! Faydalarına inanamayacaksınız…
AnTuTu açıkladı: Ekim ayının en güçlü Android telefonları
Exynos yonga seti cephesinde işler iyi gitmiyor: Samsung üretimi azaltacak
Gözlük camlarının buharlanmasını önlemek için 7 yöntem!
Samsung Galaxy A26’nın tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı: Yeni kamera tasarımıyla geliyor
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |