Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev kurarken bu eşyaları sakın unutmayın!
Porselen makyaj nasıl yapılır?
A101 marketlerde Toshiba ve JVC akıllı televizyonlar var
Android 16 güncellemesi için tarih verildi: İşte güncelleme takvimi
Bir tabak yemek yetmeyecek! Özel kremalı kedidilli pasta
Evdeki nemden kurtulmanın en etkili yöntemleri
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |