Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Hazar Ergüçlü ve Efe Çelik’in mutlu anları!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Honor, Magic 7 serisine özel bir model daha eklemeye hazırlanıyor
Samsung Galaxy S25, S25+ ve S25 Ultra’nın kılıf görüntüsü ortaya çıktı: İşte tasarımı
Yurt dışına çıkan sayısı arttı ama ortalama harcamalar düştü
Eklem sağlığınızı destekleyen besinler
Makyaj süngerini temizlemenin 5 pratik yolu!
Akıllı telefonlar, her zaman üretici firmalar tarafından mı tasarlanıyor? İşte şaşırtıcı veriler
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |