Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Batman’in tamamen işlevsel ikonik Batmobil aracı 3 milyon dolara satışa çıktı
Can Tunaboylu’na darp davasında ceza: 1 yıl 9 ay hapis!
Vivo’nun yeni modeli S20’den ilk ciddi sızıntılar geldi
Özgüven eksikliğini yenmek için bilmeniz gereken 9 altın kural!
Kodları okumadan almayın! Yumurta alırken bunlara dikkat edin…
Hamilelikte bunu sakın yapmayın! Sebebi şok edecek…
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |