Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı

Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan mantı, ekseriyetle hamurla yapılır ve ağır bir emek ister. Fakat patates mantısı, hem hamur açmadan hem de daha hafif bir alternatif olarak sofralarda kendine yer buluyor.

Yumuşacık patateslerin üzerine yoğurt ve nefis bir tereyağlı sos dökülerek hazırlanan bu tanım, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor. Bilhassa pratikliğiyle öne çıkan patates mantısı, ani konuklarda, iftar sofralarında ya da akşam yemeğinde kolay kolay hazırlanabilir.

İlginizi Çekebilir:İlişkilerde toksiklikten nasıl kurtulunur?

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Gerçek trileçe tarifi! Tam ölçülü, yumuşacık ve lezzet garantili!
Meta’da yüzler gülüyor: Meta AI rekor kullanıcıya ulaştı
Popüler torrent istemcisindeki güvenlik açığı 14 yıl sonra kapatıldı!
Sigarayı bırakmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken 5 gıda
Kıyır kıyır mis kokulu: Çınarcık kurabiyesi
Hamilelikte mide bulantısını durduran 10 mucizevi yöntem!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |