Çöpe atmayın! Portakal kabuklarını değerlendirmenin en doğal yolu

Portakal kabuğu tozu, kurutulmuş portakal kabuklarının ince bir formda öğütülmesiyle elde edilen doğal bir eserdir. Hem mutfakta hem de kozmetik alanında kullanıma uygun olan bu toz, C vitamini açısından zengindir ve güçlü bir aroma kaynağıdır.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yapay zeka doymuyor: Nvidia’dan SK Hynix’e HBM4 baskısı
Bir dilimi yetmez: Arnavut böreği tarifi
Göz şeklinize göre eyeliner çekme ipuçları!
Ayşe Barım soruşturmasında Serenay Sarıkaya ifade vermeye çağrıldı!
Samsung, Hindistan pazarındaki liderliğini büyük indirimlerle kutluyor
Fas mutfağının en sevilen lezzeti: Pastilla
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |