Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Günde 3 öğün yemek bakın neye yol açıyor…

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çin, Meta’nın yapay zekasını askeri amaçlı olarak kullandı
Su altında fotoğraf çeken amiral gemisi: Realme GT7 Pro tanıtıldı
Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı
Çocuklarda gün sonu sendromu
Açlık krizlerini önlemenin sırrı: İştah kesen 7 besin!
Didem Soydan’dan aşk iddialarına yanıt!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |