Fırında mükemmel közleme nasıl yapılır?

Közleme, sebzelerin yüksek ısıya maruz kalarak iç kısmının yumuşayıp dış kabuğunun yavaşça yanmasıyla elde edilen özel bir pişirme prosedürüdür. Klâsik olarak mangalda, odun ateşinde yahut ocak üstünde yapılan közleme süreci, fırında da kolaylıkla uygulanabilir.

İlginizi Çekebilir:Dondurmayı unutun! Bu tarifle yaz akşamlarınız cennete dönüşecek!

share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Büyük gözler isteyenler nasıl makyaj yapmalı?
Yoğurt ve tereyağıyla buluşan lezzet: Patates mantısı
Yüzünüzü neden havluyla kurulamamalısınız?
Çöpe gidiyordu şifa oldu: Patlıcan sapı!
Avustralya, sosyal medya için 16 yaş sınırı getiriyor
İlişkinizin uzun süreceğini gösteren 10 işaret!
Müzik İndir, Mp3 indir | © 2025 |